Oksekødspande m/græsk hvidløgssauce

Oksekødspande m/græsk hvidløgssauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Brødet til saucen lægges iblød i koldt vand.
  • 2 Kødet deles i ca. 12 stykker, der trykkes flade.
  • 3 Kødet steges på en pande i olie og drysses med krydderier.
  • 4 Løgene skæres i strimler og svitses med.
  • 5

    Haricots verts tilberedes efter anvisning på emballagen og vendes med kødet på panden. Når kødet er gennemstegt og løgene bløde, er retten færdig.

  • 6

    Brødet tages op, og det meste af vandet presses fra. Brødet blendes med hvidløg og eddike.

  • 7 Olien tilsættes lidt efter lidt, og saucen smages til.
  • {{recipeDoneText}} Oksekødspande m/græsk hvidløgssauce

Opskriften er udviklet af