Oksekødsalat med persille, løg og feta

Sådan gør du

  • 1 Skyl quinoa og kog i bouillon som angivet på emballagen og afkøl.
  • 2 Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og hvor rødt du kan lide kødet.
  • 3 Pluk bladene af persillestilkene og skyl dem godt.
  • 4 Slyng dem tør.
  • 5 Pil og skær løget i tynde både.
  • 6 Skær agurken i små tern.
  • 7 Vend quinoa med persille, løg og agurk.
  • 8 Anret på et fad med kød skåret i skiver.
  • 9 Smuldr fetaost over.
  • 10 Ryst ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.
  • {{recipeDoneText}} Oksekødsalat med persille, løg og feta

Tip

Quinoa kan sagtens erstattes af bulgur, cous cous, perlebyg, perlespelt eller kogte kartofler i skiver. Rør evt. en stor portion vinaigrette og opbevar i en lille flaske, så du ikke skal ryste dressing sammen hver aften

Opskriften er udviklet af