Oksekød med tomat og rucola (Stracetti di manzi)

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 40.9 g
  • Fedt 26.8 g
  • Fedtenergi 26.8 %
  • Kulhydrater 43.7 g.
  • Energifor./ pers 565 kcal

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i strimler. Varm 2 spsk. olie op på en stor pande, dup kødet tørt og steg det godt på alle sider, ved høj varme.
  • 2 Spæd først med hvidvinen og lad den koge ind, så med balsamicoen og lad den koge delvist ind.
  • 3 Skær de friske tomater i halve og kom dem i retten, lad dem varme godt igennem. Spæd med de hakkede tomater og lad det simre til kødet er mørt. En ca. 10 minutters tid.
  • 4 Smag til med salt og peber.
  • 5 Skyl rucola og vend den i den varme ret sammen med de sidste to spiseskefulde olie.
  • 6 Anret retten på et stort fad med et lækkert lunt brød ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Oksekød med tomat og rucola (Stracetti di manzi)

Tip

Hvis det kniber lidt med at finde en pande der er stor nok, så kan de friske tomater bages i ovnen i 15 minutter ved 190 grader og vendes i sammen med rucolaen ved anretning. Eller halvdelen af rucolaen kommer på panden og resten vendes i retten ved anretning.

Opskriften er udviklet af