Oksekød med broccoli

Sådan gør du

  • 1 Kog broccolibuketterne 2 minutter i saltet vand.
  • 2 Afdryp i et dørslag.
  • 3 Skær kødet i tynde strrimler på tværs af fibrene.
  • 4 Pil hvidløg og hak dem. Skræl gulerødder og ingefær.
  • 5 Skær gulerødder i tynde skrå skiver, ingefær i tråde og forårsløg i mindre stykker.
  • 6 Opvarm en wok over kraftig varme og slyng olien rundt.
  • 7 Lynsteg hvidløg, ingefær og kød, indtil kødet har skiftet farve.
  • 8 Tilsæt forårsløg, sukker østerssauce og broccoli.
  • 9 Steg det i 3 minutter.
  • 10 Tilbehør: Ris og mangochutney.
  • {{recipeDoneText}} Oksekød med broccoli

Opskriften er udviklet af