Oksekød i kærnemælksmarinade med avocadomos og ajvar

Ajvar er en serbisk relish, som laves af aubergine og rød peberfrugt. Lav den selv eller køb den færdig i din Coop-butik. 

Sådan gør du

  • 1 Bland alle ingredienserne i en beholder (stor nok til både kød og marinade).
  • 2 Kom kødet i marinaden (alt kødet skal være dækket af marinaden) og sæt det hele på køl i 48 timer (vend kødet efter 24 timer).
  • 3 Tag kødet op af marinaden og lad det dryppe af, inden du steger det i olie på en pande.
  • 4 Brun kødet i olie på en pande. Steg det, til det er godt gyldent.
  • 5 Kog ris efter anvisning på emballagen.
  • 6 Mos avocado og smag til med limesaft.
  • 7 Server kødet på en bund af ris, dryp stegesky på.
  • 8 Hertil avocadomos, ajvar og basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Oksekød i kærnemælksmarinade med avocadomos og ajvar

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier