Oksekød i grøn karry med aubergine

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær auberginen i 11⁄2 cm store terninger.
  • 2 Kog dem 2 minutter i saltet vand. Afdryp.
  • 3 Skær forårsløg i 2 cm store skrå stykker, kødet i strimler.
  • 4 Opvarm en wok og slyng olien rundt.
  • 5 Steg kødet til det er brunt, evt. ad to omgange, det må ikke koge.
  • 6 Rør karrypasta og kokosmælk i.
  • 7 Tilsæt resten af ingredienserne og kog i ca. 10 minutter.
  • 8 Pynt med basilikum.
  • Så er det spisetid! Oksekød i grøn karry med aubergine

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier