Oksehalesuppe med grønkål, hvide bønner, kartofler og chili

Energiinformation

  • Energi 2652 kJ
  • Energi 631 kcal
  • Protein 52 g
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrat 46 g
  • Kostfibre 16 g

Sådan gør du

  • 1 Brun oksehalerne af i en bradepande med bagepapir ved 220° i 15-20 minutter indtil de er gyldne. 
  • 2 Rens grøntsagerne og skær dem groft, steg dem af i olie i en stor gryde sammen med tomatpure og hvidløg i ca. 3 minutter. 
  • 3 Tilsæt oksehalerne, hæld vand derpå til det dækker og lad det simre i 3 timer, indtil halerne er møre. Tag halerne op og pil kødet af halerne. 
  • 4 Skræl kartofler og skær dem i grove stykker. 
  • 5 Rib kålen, snit det groft, kom det i suppen og kog det mørt. 
  • 6 Tilsæt de hvide bønner og kødet fra halerne og lad det koge med i 3 minutter, smag til med salt og peber. Snit chili fint. 
  • 7

    Anretning

    Anret suppen i dybe tallerkener eller skåle, drys med chili og server evt. med brød.
  • {{recipeDoneText}} Oksehalesuppe med grønkål, hvide bønner, kartofler og chili

Opskriften er udviklet af