Oksedeller med mandelhummus og quinoa-salat

Jeg kan virkelig godt lide hakkebøffer, men synes det er endnu mere lækkert, hvis der er noget indeni dem, og derfor har jeg valgt at tilføje mandler. Det er super nemt og så er det en frikadelle med gods i sammen med min all time yndlings salat.

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet sammen med salt og peber i en skål. 
  • 2 Blend løg, æg, hvidløg og mælk. Hæld de blendede ingredienser ned til kødet og bland det sammen med revet ost, rasp og mandler.
  • 3 Steg frikadellerne i olie, på middel varme, så de kan nå at blive gennemstegte uden at blive helt sorte uden på. Jeg steger dem som regel på tre sider, så de bliver trekantede.
  • 4

    Quinoa-salat

    Kog først quinoaen i ca. 15 min. efter du har skyllet dem grundigt. 
  • 5 Mens de koger, hakker du purløg, avocado og feta i små stykker, rister pinjekernerne og får granatæblet frigjort af sin skræl.
  • 6 Når quinoaen er kogt, skal den køle af i en skål, før du kan blande den med resten af ingredienserne. Gem lidt granatæble og feta, som du kan pynte med til sidst.
  • 7 Server med mandelhummus. Opskriften på hummusen findes i et link nederst på siden.
  • {{recipeDoneText}} Oksedeller med mandelhummus og quinoa-salat

Tip

Mandelhummus: https://opskrifter.coop.dk/opskrifter/hjemmelavet-mandelhummus-9330

Opskriften er udviklet af