Okse med bagte porrer og couscous
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2002 kj
  • Energi 477 kcal
  • Protein 36 g
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrat 39 g
  • Kostfibre 9 g
  • 1

    Beskrivelse

    Hak løg og hvidløg groft, steg det hårdt af på en pande sammen med kød, tørrede krydderier og tomater i ca. 4-5 minutter. 

  • 2

    Rens porrerne, halver dem og flæk dem på langs i kvarte. Læg dem i en bradepande med bagepapir. Fordel kødet hen over porrerne, drysses med grofthakkede nødder og sesamfrø og bages i forvarmet ovn ved 200° i ca. 30-40 minutter. 

  • 3

    Kom couscous i en skål sammen med vand og olie. Rør det godt sammen med en gaffel. Hak persillen groft, og vend dem sammen med couscous, smag til med 2 spsk. citronsaft, salt og peber. 

  • 4

    Anretning

    Anret couscous med porrerne og server evt. med lidt ekstra citron.

  • Så er det spisetid! Okse med bagte porrer og couscous

Tip

Kan fint laves med hakket kylling og gris.

Opskriften er udviklet af