Nytårstorsk i nye klæder

Sådan gør du

  • 1 Skræl rødbederne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Læg rødbederne i et ildfast fad, dryp med 2 tsk olie, og bag dem 30 min. ved 180 grader.
  • 2 Tag rødbederne ud af ovnen, dryp dem med balsamico og honning, og bag dem endnu 10 min.
  • 3 Skær den røgede laks i strimler, og rist dem på en slip let-pande, til de er sprøde.
  • 4 Del torsken i 4 stykker, og læg dem i et ildfast fad. Dryp med 2 tsk olie, og krydr med salt og peber. Bag torsken 10 min. i ovnen ved 180 grader.
  • 5 Pisk yoghurt, dijonsennep og citronsaft sammen til en sennepsdressing.
  • 6 Anret torsken med et drys ristet røget laks, wasabipuré, sennepscreme og bagte rødbeder. Drys med hakket persille, og servér med kogte aspargeskartofler og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Nytårstorsk i nye klæder

Tip

I stedet for torsk kan du anvende sej, kuller, kulmule eller brosme.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier