Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade

Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade

Lav din egen remoulade til rødspætten, meter bedre end den færdigkøbte og tilmed sundere
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kartofler:

    Kom vand i en gryde
  • 2 Bring vandet i kog
  • 3 Kog kartoflerne til de er møre men stadig har bid
  • 4 Hæld vandet fra
  • 5 Skyl dild og timian og hak krydderurterne
  • 6 Vend kartofler med dild, timian, olivenolie og salt
  • 7

    Grov remoulade:

    Skræl gulerødderne
  • 8 Skyl og flæk peberfrugten, fjern kerne
  • 9 Bælg ærterne
  • 10 Skyl blomkål og broccoli
  • 11 Skær gulerødder og grøn peber i små tern
  • 12 Del broccoli og blomkål i små buketter
  • 13 Skær de syltede agurker i små tern
  • 14 Bland en dressing af skyr, karry, gurkemeje med salt og peber
  • 15 Vend dressingen i grøntsagerne, smag til med væden fra de syltede agurker
  • 16

    Rødspætter:

    Skyl fisken og tør med køkkenrulle
  • 17 Hæld fuldkornsmel i en tallerken
  • 18 Hæld fuldkornsrasp i en tallerken
  • 19 Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken
  • 20 Vend først fiskene i fuldkornsmel, så i æg og til sidst i fuldkornsrasp
  • 21 Husk at panere begge sider
  • 22 Kom olie og smør på en stegepande
  • 23 Steg rødspætterne i ca. 2-3 min på hver side til de er gennemstegte
  • 24 Krydr med groft salt og peber
  • 25 Skær citronen i både
  • 26 Så er der fiskefilet med remoulade og kartofler, bare lidt bedre.
  • 27 Server 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade

Tip

Nem hjemmelavet remoulade: Rør en god mayonnaise med pickles, smag til med salt, peber, karry og gurkemeje

Opskriften er udviklet af