Nydansk Paella med wokstrimler, rejer og porrer

Sådan gør du

  • 1 Kog risene.
  • 2 Hak skalotteløg fint og rist dem i olie på en stor pande eller i en wok.
  • 3 Tilsæt tynde skiver porre, tern af peberfrugt og karry og rist det et par minutter.
  • 4 Tilsæt kogte ris, et drys safran og bouillon.
  • 5 Kom tern af skrællet agurk uden kerner og tern af skrællet mango i.
  • 6 Dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle.
  • 7 Krydr med salt og peber.
  • 8 Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom wokstrimlerne på panden.
  • 9 Lad strimlerne blive brune inden de vendes.
  • 10 Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  • 11 Tilsæt rejerne.
  • 12 Krydr med soja, hvidløg og citronskal og bland det i risblandingen.
  • 13 Varm godt igennem og smag til.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Nydansk Paella med wokstrimler, rejer og porrer

Tip

I stedet for safran kan bruges ¼-½ tsk gurkemeje.

Opskriften er udviklet af