Nudler med svin, kylling og tigerrejer

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne som angivet på pakken.
  • 2 Træk dem under kogningen ud med to gafler, så de ikke klumper.
  • 3 Skyl dem i koldt vand og afdryp.
  • 4 Skær kødet i strimler og pil rejerne.
  • 5 Forårsløgene skæres i mindre skrå stykker, ingefær i tråde, pak choi i mindre stykker og hvidløg hakkes fint. Opvarm wokken og slyng olien rundt.
  • 6 Steg svinekød, kyllingekød og rejer hver for sig og læg det på fedtsugende papir.
  • 7 Opvarm på ny wokken og slyng lidt olie rundt.
  • 8 Rør og steg forårsløg, hvidløg, ingefær og pak choi i 2 minutter.
  • 9 Kom nudlerne i lidt ad gangen, dernæst sambal oelek, soyasauce, kød og rejer.
  • 10 Varm det godt igennem, mens du hele tiden vender ingredienserne.
  • 11 Serveres straks dryppet med lidt sesamolie.
  • 12
  • {{recipeDoneText}} Nudler med svin, kylling og tigerrejer

Opskriften er udviklet af