Nudler med mango, chili og appelsin

Her får du Claus Holms nemme ret inspireret af det skønne og smagfulde asiatiske køkken. Grøntsagerne i denne asiatiske opskrift er kun et skøn - du kan fylde retten med lige de grøntsager, du foretrækker. Du kan selvfølgelig også tilsætte kød til den asiatiske nuddelret såsom kylling eller oksestrimler. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt vand i kog. Tilsæt citrongræs og sesamolie i vandet. Kog nudlerne heri som anvist på pakken. 
  • 2 Skær gulerod og asparges i skiver. Steg skiverne i hvidløgsolie på panden. 
  • 3 Drys sesamfrø på panden. 
  • 4 Hak chili fint og tilsæt stykkerne på panden. 
  • 5 Tilsæt også mango chutney. 
  • 6 Skræl appelsinen og skær den i små stykker. Tilsæt stykkerne af appelsin på panden. 
  • 7 Krydr med salt og peber. 
  • 8 Vend de færdigkogte nudler med grøntsagerne på panden. 
  • 9 Servér nudlerne og grøntsagerne i en skål. Afslut med frisk mynte og lidt chili. 
  • {{recipeDoneText}} Nudler med mango, chili og appelsin

Opskriften er udviklet af