Nudelsuppe med kødboller, ingefær, koriander og chili

Energiinformation

  • Energi 1808 kJ
  • Energi 431 kcal
  • Protein 30 g
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrat 45 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Bland kødet sammen med 2 spsk. soja, rør 1 æg i ad gangen. Hak koriander fint. Riv hvidløg og ingefær fint, og bland det godt sammen med farsen og hvid peber.
  • 2 Kog fonden op med soja. Lav små kødboller af farsen og kog dem færdig i fonden i ca. 5 minutter eller indtil de flyder på toppen af suppen. Hold kødbollerne varme i en skål. Skum suppen af for urenheder.
  • 3 Kom kød, nudler og spirer i en sigte og varm det op i suppen i ca. 2-3 minutter. 
  • 4

    Anretning

    Fordel det i 4 meget varme suppeskåle, og hæld den kogende fond over. Anret suppen med fintsnittet forårsløg og ekstra koriander. Spises med suppeske og pinde.
  • {{recipeDoneText}} Nudelsuppe med kødboller, ingefær, koriander og chili

Tip

Kan fint laves med hakket kylling og kalkun.

Opskriften er udviklet af