Nudelsalat med lime, peanuts og kæmperejer

Sådan gør du

  • 1 Blød nudlerne op 5 min i varmt vand.
  • 2 Når de er bløde, tages de op og sigtes.
  • 3 Gulerødderne skrælles og skæres i strimler.
  • 4 Svitses med Mange tout ærter, hakket hvidløg, chili i små tern og revet ingefær i sesamolien.
  • 5 Peanuts og østerssauce tilsættes og vendes rundt.
  • 6 Til sidst rives skallen af limen og saften over nudlerne.
  • 7 Kæmperejerne pilles, så kun halestykket er tilbage.
  • 8 Citrongræssene flækkes og skæres lidt på skrå i toppen, så de bliver spidse (hvis det ikke er muligt at få citrongræs, kan det erstattes med alm. træspyd, der har ligget 5 min. i blød i lunkent vand).
  • 9 Kæmperejerne sættes på citrongræs/spyd og steges 1 min på hver side på grillpande og krydres med salt og peber.
  • 10

    Serveres til nudelsalaten. Gerne med lys øl f.eks hvedeøl.

  • {{recipeDoneText}} Nudelsalat med lime, peanuts og kæmperejer

Opskriften er udviklet af