Nudel salat med asiatisk dressing og grillet laks

Sådan gør du

  • 1 Grill laksebøfferne på begge sider, over god varme, 3-4 minutter på hver side.
  • 2 Del peberfrugterne i fire og fjern kernerne.
  • 3 Grill dem over middel varme, til de er let bløde 8-10 minutter, vend dem af og til.
  • 4 Peberfrugtens skindside må godt blive mørk.
  • 5 Læg peberfrugterne i en plastikpose ca. 5 minutter og pil derefter skindet af dem.
  • 6 Pak de rengjorte forårsløg ind i 3 alufolie pakker og læg dem på grillen ca. 8 minutter.
  • 7 Pisk dressingen sammen.
  • 8 Pluk laksen fra hinanden, kom den i et fad og hæld dressingen over.
  • 9 Skær peberfrugt og forårsløg i passende stykker.
  • 10 Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
  • 11 Vend forsigtigt nudlerne med laks inklusiv dressing, peberfrugt og forårsløg i en skål.
  • 12 Drys jordnødder og koriander over nudelsalaten.
  • {{recipeDoneText}} Nudel salat med asiatisk dressing og grillet laks

Opskriften er udviklet af