Sådan gør du

  • 1 Start med at smelte nougat, mælkechokolade og appelsin-skal sammen til ca. 37 grader (test det ved at dyppe det andet fingerled på lillefingeren forsigtigt i den smeltede chokolade - man skal hverken kunne mærke varme eller kulde).
  • 2 Vend de gyldenristede mandel-flager forsigtigt rundt i nougatmassen.
  • 3 Fordel massen i en form, der har en størrelse, så nougaten bliver ca. 2 cm høj.
  • 4 Lad det køle af.
  • 5 Skær det hele i 2x2 cm stykker.
  • 6 Smelt nu den mørke chokolade i vandbad og dyp hvert stykke 2 mm ned i chokoladen, så det kun er toppen, der får mørk chokolade på.
  • 7 Sæt en halv valnød på hver af toppene, inden chokoladen stivner.
  • {{recipeDoneText}} Nougatkonfekt

Opskriften er udviklet af