Nordisk fiske- og muslingesuppe

Dejlig fyldig og mættende suppe. Det behøver ikke være svært at lave en fiskesuppe!

Sådan gør du

  • 1 Hak løget.
  • 2 Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern.
  • 3 Svits dem uden at de bruner i smør i en gryde.
  • 4 Hæld øl og vand over og lad det simre under låg i 10 minutter.
  • 5 Tilsæt fiskefond.
  • 6 Skær rødspættefileterne i mundrette stykker og dup dem tørre og kom dem sammen med de afdryppede muslinger i den simrende suppe.Lad suppen simre i yderligere 3-4 minutter.
  • 7 Smag suppen til med salt, peber og citronsaft.
  • 8 Klip en god håndfuld dild og vend i suppen.
  • 9 Suppen er mættende som den er, men kan også serveres med et stykke groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Nordisk fiske- og muslingesuppe

Opskriften er udviklet af