Nøddevafler med is og appelsinsauce

Sådan gør du

  • 1 Rør sukker, salt og æg sammen.
  • 2 Pisk mel og mælk i og rør dejen glat. Hak nødderne groft og vend dem i dejen. Tilsæt smeltet smør under omrøring og lad dejen hvile ca. 15 min.
  • 3 Skær skrællen og de hvide hinder af appelsinerne.
  • 4 Skær frugtkødet i tern. Smelt sukkeret i en gryde til det karamelliserer og tilsæt appelsin og stjerneanis. Læg låg på og lad det simre et par minutter til karamellen er opløst. Jævn med maizena udrørt i koldt vand.
  • 5 Tilsæt evt. Grand Marnier og lad saucen køle af.
  • 6 Bag vaflerne sprøde i et vaffeljern og server dem lune med en kugle is og appelsinsaucen.
  • {{recipeDoneText}} Nøddevafler med is og appelsinsauce

Opskriften er udviklet af