Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Dej: Hak nødder og chokolade.
  • 2 Det hele røres sammen med dejælte-kroge.
  • 3

    Form: 12 pr. plade (flyder lidt ud).

  • 4

    Bagetid: Ca. 8-10 min. ved 200° C.

  • Så er det spisetid! Nøddepleskner

Tip

  1. Opbevaring af sprøde småkager: For at sikre, at småkagerne forbliver sprøde, skal de opbevares i en lufttæt kagedåse med tætsluttende låg.

  2. Læg et stykke alufolie mellem kagedåsen og låget, så det slutter helt tæt. For at småkagerne kan holde sig tørre og sprøde i kagedåsen, kan du lægge et par sukkerknalder i – de trækker eventuel fugt til sig.
  3. Småkager bør opbevares køligt og tørt. Men ikke i køleskab, da de vil absorbere fugt. Sprøde og bløde småkager må ikke opbevares i samme kagedåse, da de sprøde småkager dermed bliver bløde.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier