Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 175 grader.
  • 2 Rør kødet med salt, peber, æg og mælk.
  • 3 Tilsæt hakkede krydderurter, hakkede hasselnødder og evt. cognac.
  • 4 Gem grenene fra rosmarinen.
  • 5 Det hele røres godt sammen til en fast konsistens.
  • 6 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 7 Form farsen til valnøddestore frikadeller.
  • 8 Brun frikadellerne på alle sider og steg dem færdige ved middel varme.
  • 9 Samlet stegetid ca. 12 minutter.
  • 10 Stik frikadellerne på rosmaringrene eller grillspid.
  • 11 Skær toppen af æblerne. Fjern kernehuset med en teske.
  • 12 Hak abrikoser og svesker, bland det med salt og peber og fyld det i de udhulede æbler.
  • 13 Læg æblelåget på igen. Bag æblerne møre i ovnen ved 175 grader i 10-15 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter

Opskriften er udviklet af