New York Strip steak med pommes frittes og tilbehør

New York Strip steak med pommes frittes og tilbehør

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 2514 KJ
  • Energi pr. person 1109 Kcal
  • Protein 20 %
  • Kulhydrat 22 %
  • Fedt 58 %

Sådan gør du

  • 1 Vask bagekartoflerne grundigt, dup dem tørre med køkkenrulle og skær dem ud i tynde stave.
  • 2 Put dem i en bradepande og hæld lidt olie over. Drys med salt og peber og bag ved 200 ºC i ca. 40 min, til de er gyldne og sprøde. Vend dem rundt et par gange undervejs.
  • 3 Skær tomaterne i halve, drys med salt og peber og bag dem sammen med kartoflerne de sidste 15 min.
  • 4 Blancher haricot verts og lad dem dryppe af. Hæld lidt olie på en meget varm pande og vend bønnerne rundt herpå i ca. 5 min. Put dem i en skål og drys med lidt ristet løg og chiliflakes.
  • 5 Kom en klat smør på panden og når det er bruset af, kommes steaks på. Steg dem 3-5 min på hver side og drys med godt med salt og peber.  
  • 6 Server straks med pommes frites, haricot verts og et par bagte tomater.
  • {{recipeDoneText}} New York Strip steak med pommes frittes og tilbehør

Opskriften er udviklet af