Nudler med oksekød i klar boullion, som ikke kræver den store tilberedning. Vi laver nudlerne med gulerod, blomkål og forårsløg, men du kan frit vælge grønt efter din egen smag.  

Sådan gør du

  • 1 Sæt en stor gryde med vand over og kom hønsefond heri.
  • 2 Skær grøntsagerne i mindre stykker.
  • 3 Steg kødet i olie på en pande.
  • 4 Kog gulerødder møre i den simrende bouillon nogle få minutter.
  • 5 Tag op med hulske.
  • 6 Kog blomkålen mør. Tag op.
  • 7 Kom løg i, og kog dem i 1 minut. Tag op.
  • 8 Kog til sidst nudlerne møre i bouillonen.
  • 9 Kom grøntsager i gryden med bouillonen.
  • 10 Server med kød skåret i mindre stykker og et drys nødder.
  • {{recipeDoneText}} Nemme nudler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier