Nem pasta med rosenkål og chorizopølse

Nemt, fordi vi køber den lækreste svampefyldte pasta fra Alibert.

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med pastavand over.  
  • 2 Kom pølser og olie på en kold pande og steg pølserne langsomt. De skal være helt gennemstegte.  
  • 3 Smag skyen til med limesaft.
  • 4 Pil eventuelle grimme blade fra rosenkålene og skær en anelse af bunden fra.
  • 5 Kom kålene i en gryde med vand og salt, kog op. Lad kålene simre møre, men ikke bløde. Begynd at mærke med en spids kniv efter 4-5 minutter.  
  • 6 Kog ravioli efter anvisning på emballagen.  
  • 7 Server rosenkålene til pasta og pølser med sky fra panden dryppet over det hele. Pynt med hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Nem pasta med rosenkål og chorizopølse

Opskriften er udviklet af