Nektariner i vin med mascarpone og skyr

Nektariner i vin med mascarpone og skyr

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 189 kcal
  • Fedtenergi 24 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Del nektarinerne og fjern stenen. Skær kødet i både.

  • 2

    Ryst i et glas med låg rødvin, sukker.

  • 3

    Del vaniljestangen på langs og på tværs. Skrab kornene ud. Hvis du ønsker vanilje i cremen, så gem halvdelen af vaniljekornene.

  • 4

    Kom vaniljekorn ned til rødvin og sukker og ryst igen.

  • 5

    Hæld vinen over nektarinerne, og kom de tomme vaniljehylstre ved. Stil det på køl i en time.

  • 6

    Rør mascarpone med skyr og flormelis.

  • 7

    Hæld nektariner og vin på kolde glas. Anret evt. med de tomme vaniljehylstre, de vil afgive aroma. Top med cremen.

     

  • {{recipeDoneText}} Nektariner i vin med mascarpone og skyr

Opskriften er udviklet af