Nektarin clafutis
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1217 kJ
  • Energi 290 kcal
  • Protein 8 g
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrat 36 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær nektariner i halve og fjern stenene. 

  • 2

    Lun mælk i en gryde og smelt smørret deri. 

  • 3

    Bland mel, sukker, salt og kornene fra 1 vaniljestang i en skål. Pisk æggene deri et ad gangen.

  • 4

    Rør derefter mælk og den smeltede smør deri. 

  • 5

    Smør et ildfast fad med 1 spsk. smør og drys det med 2 spsk. rørsukker, fordel nektarinerne deri og hæld dejen over. Drys med 2 spsk. sukker, bages i forvarmet ovn på 210° i 10 minutter, skru derefter ovnen ned på 180° og bag kagen færdig i ca. 20 minutter.

  • 6

    Servering

    Serveres lun eller kold, drysses med flormelis, serveres med cremefraiche eller vaniljeis.

  • {{recipeDoneText}} Nektarin clafutis

Tip

Man kan fint bruge andre former for frugt og bær

Opskriften er udviklet af