Nakkekoteletter med rosenkål

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne. Del nakkekoteletterne på tværs.
  • 2 Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 3 Læg en skive bacon om hvert stykke kød og hold det på plads med en kødnål.
  • 4 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 5 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 6 Skru ned til middel varme.
  • 7 Smør halvdelen af senneppen og honningen på kødet.
  • 8 Vend det og steg det i 6-7 minutter.
  • 9 Smør resten af senneppen og honningen på den anden side og steg i 6-7 minutter, til kødet er gennemstegt.
  • 10 Tilsæt evt. ½ dl vand under stegningen.
  • 11 Husk at væsken skal fordampe, så der kun er en lidt sirupsagtig sauce tilbage til at hælde over kødet. Pil bladene af rosenkålene.
  • 12 Skær løget i tynde skiver.
  • 13 Læg smørret på en kold pande.
  • 14 Smelt smørret ved kraftig varme og skru ned til jævn varme.
  • 15 Tilsæt hvedeøl, når smørret er gyldenbrunt og dufter.
  • 16 Lad væsken næsten fordampe.
  • 17 Læg rosenkåls-blade og løg på panden og vend det nogle gange.
  • 18 Smag kålen til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Nakkekoteletter med rosenkål

Opskriften er udviklet af