Nakkekoteletter med chili og spinat

Sådan gør du

  • 1 Skær sellerien i grove stykker.
  • 2 Pluk spinaten, skyl den grundigt i flere hold vand og slyng vandet af den.
  • 3 Flæk chilien, skrab mellemvægge og kernerne ud og snit den i tynde strimler.
  • 4 Hak 1½ fed hvidløg.
  • 5 Fjern de yderste tørre lag på citrongræssen og snit den i tynde ringe.
  • 6 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
  • 7 Gnid dem med ½ hvidløgsfed og krydr med salt og peber.
  • 8 Varm en wok, stegegryde eller pande op ved kraftig varme og hæld olien i.
  • 9 Smelt farinen i olien under omrøring.
  • 10 Brun koteletterne i karamellen et par minutter på hver side og tag dem op.
  • 11 Brun selleri i resten af karamellen og tilsæt så chili, hvidløg og citrongræs.
  • 12 Lad det svitse et par minutter før der tilsættes 3 dl vand.
  • 13 Lad det få et opkog.
  • 14 Læg koteletterne i wokken og læg låg på.
  • 15 Skru ned til middel varme og lad retten simre ca. 8 minutter til koteletterne er gennemstegte.
  • 16 Tag koteletterne op og vend spinaten i til den lige falder sammen.
  • 17 Smag til med limesaft, salt og peber og læg koteletterne tilbage i wokken.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Nakkekoteletter med chili og spinat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier