Nakkekoteletter med bruchetta og salat

Sådan gør du

  • 1

    Nakkekoteletter

    Smelt honningen, skær salvie i strimler og rør marinaden sammen.
  • 2 Vend nakkekoteletterne i marinaden.
  • 3 Stil dem i køleskab i marinaden i ½ - 12 timer.
  • 4 Grill nakkekoteletterne ca. 8 minutter på hver side ved ikke for høj varme, i alt ca. 16 minutter.
  • 5

    Bruchetta

    Del hver tomat i 8 stykker.
  • 6 Hak løg og estragon fint.
  • 7 Vend tomat, løg og estragon sammen med sukker, æbleeddike, 1 tsk salt og peber.
  • 8 Fordel det i en lille bradepande og stil den i varmluftsovn ved 90 grader i ca. 2 timer.
  • 9 Åbn ovndøren og lad tomaterne stå og tørre lidt ekstra.
  • 10 Gem tomaterne i køleskab.
  • 11 Lige før servering vendes tomaterne i lidt olie og kørvel.
  • 12 Dryp brødet med olie og grill det. Læg tomaterne på det grillede brød og pynt med kørvel.
  • 13

    Salat

    Kog kartoflerne og skær dem i både.
  • 14 Bælg ærterne.
  • 15 Del blomkålen i små buketter.
  • 16 Skær rødløg i tynde skiver.
  • 17 Pluk bladene af estragon.
  • 18 Bland dressingen og smag den til med salt og peber.
  • 19 Hæld marinaden over kartofler, ærter, blomkål, løg og estragonblade.
  • 20 Ved servering fordeles salaten i romanieblade.
  • {{recipeDoneText}} Nakkekoteletter med bruchetta og salat

Tip

Hvis man vil servere lidt marinade til kødet, skal den tages fra, før kødet kommes i. Brødet kan være daggammelt.

Opskriften er udviklet af