Nakkekoteletter med bacon, porre og kartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Nakkekoteletterne brunes på en pande med lidt olie og krydres med salt og peber.
  • 2 Porren renses og snittes i ringe, og kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
  • 3 Porre og kartofler blandes og kommes i et ildfast fad.
  • 4 Hæld bouillon og fløde herved.
  • 5 Læg de brunede koteletter på kartoflerne og porren, og sæt fadet i ovnen 35 minutter ved 185 grader.
  • 6 Bacontern steges sprøde på en pande, krydres med hakket persille og drysses over koteletterne.
  • 7 Retten serveres med en skål grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Nakkekoteletter med bacon, porre og kartofler

Opskriften er udviklet af