Nakkefilet med gremolata

Sådan gør du

  • 1 Hak skalotteløget fint og skær tomaterne i både.
  • 2 Dup nakkefileten tør med køkkenrulle.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Brun kødet i olien på alle sider ved god varme i en lille gryde.
  • 5 Tag den op og kom skalotteløg, tomater og basilikum i gryden.
  • 6 Lad det dampe i et par minutter ved svag varme under omrøring.
  • 7 Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt bouillon.
  • 8 Steg kødet ved svag varme i 40-50 minutter under låg.
  • 9 Vend det efter 20 minutter.
  • 10 Bruges et stegetermometer er kødet færdigt, når centrumtemperaturen viser 80 grader.
  • 11 Tag kødet op af gryden. Stil saucen til side.
  • 12 Tilbered gremolata, mens kødet steger.
  • 13 Hak persille og hvidløg fint.
  • 14 Bland det med revet citronskal og stil det til side.
  • 15 Pres saucen fra kødet gennem en sigte.
  • 16 Smag til med salt og peber.
  • 17 Drys gremolata på kødet.
  • 18 Skær kødet i tynde skiver og servér med sauce og tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Nakkefilet med gremolata

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier