Nakkefilet med chili

Sådan gør du

  • 1 Skær hvidløget i tynde snitter og stik det ind i nakkefileten ved hjælp af en urtekniv.
  • 2 Gnid kødet med salt, peber og rosmarin.
  • 3 Stil det i en kold ovn.
  • 4 Tænd ovnen på 180 grader og steg kødet i ca. 2 timer, til det er gennemstegt.
  • 5 Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen vise 80 grader.
  • 6 Kødet skæres i tynde skiver ved servering.
  • 7 Skær chilien i tynde ringe.
  • 8 Fjern mellemvægge og kerner, hvis retten ikke ønskes for stærk.
  • 9 Hak hvidløg fint.
  • 10 Skær champignonerne i skiver og peberfrugten i grove umage stykker.
  • 11 Halvér evt. bønnerne.
  • 12 Kog pastaen.
  • 13 Opvarm olien på en stor pande/gryde.
  • 14 Svits alle grøntsagerne ved kraftig varme i 3-4 minutter under omrøring.
  • 15 Tilsæt rosmarin og bouillon og kog retten igennem under låg.
  • 16 Jævn med saucejævner og rør osten i.
  • 17 Smag til med salt.
  • 18 Bland pastaen med grøntsagerne.
  • {{recipeDoneText}} Nakkefilet med chili

Opskriften er udviklet af