Mysligrød med frugt
Hjemmelavet mysli er ikke svært at lave, det er mere økonomisk. Mysligrød med frugt giver dig en god start på dagen.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3 Hak nødderne groft.
  • 4 Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
  • 5 Hæld vandet i gryden.
  • 6 Tænd for gryden og bring grøden i kog, mens du rører i den.
  • 7 Kog grøden i 5 min. Rør hele tiden i gryden, så grøden ikke brænder på.
  • 8 Når grøden er færdig, skal den være blød.
  • 9 Skyl æblet
  • 10 Skær æblet over og fjern kernehuset.
  • 11 Skær æblet i både.
  • 12 Hæld grøden i en skål og spis den sammen med sæsonens frugt.
  • 13 Server mælk til grøden.
  • {{recipeDoneText}} Mysligrød med frugt

Tip

Bland forskellige slags gryn og nødder og hæld det i et syltetøjsglas eller i en dåse. Så er det lige til at koge grød af. Vælg frugt i sæson, fx hindbær, jordbær eller blåbær om sommeren og blommer eller pærer om efteråret.

Opskriften er udviklet af