Her er opskriften til din egen fredagsslik, når du er lækkersulten.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3 Skær appelsinen igennem og pres saften ud. Der skal være ca. 1 dl.
  • 4 Hæld appelsinsaften i en skål sammen med æg, sukker og rapsolie.
  • 5 Pisk blandingen i ca. 1 minut.
  • 6 Hak hasselnødderne.
  • 7 Bland i en anden skål mel, havregryn, hasselnødder, brun farin, rosiner og græskarkerne.
  • 8 Rør melblandingen i skålen med æggeblandingen. Rør godt.
  • 9 Smuldr riskiksene og kom dem i dejen. Rør godt.
  • 10 Tænd ovnen på 175 grader.
  • 11 Læg et stykke bagepapir i et ovnfast fad.
  • 12 Hæld blandingen i det ovnfaste fad.
  • 13 Tryk massen godt sammen med en grydeske eller dejskraber.
  • 14

    Sæt fadet i midt i ovnen, og bag i ca. 30 minutter, indtil overfladen er gylden.

  • 15 Tag fadet ud og lad det køle lidt af af.
  • 16 Skær massen ud i ca. 14 firkantede stykker – 14 myslibarer.
  • 17 Pak myslibarerne ind i madpapir.
  • 18 Gem myslibarerne i en kagedåse. De kan kun holde sig friske højest i en 1 uge.
  • {{recipeDoneText}} Myslibar (den lette)

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter