Myntefrikadeller med melonsalat

Sådan gør du

  • 1 Skær melonkødet i tern.
  • 2 Skyl spinaten og lad den dryppe af.
  • 3 Smag saften af ½ appelsin til med salt og peber.
  • 4 Bland melon og spinat i en skål og vend saften i blandingen.
  • 5 Pynt med parmesanflager, høvlet med fx en kartoffelskræller.
  • 6 Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over.
  • 7 Rør kødet med salt og rør herefter 2 spsk vand, hakket mynte og peber i.
  • 8 Form farsen med en barneske til 8 kugler, som trykkes lidt flade.
  • 9 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 10 Brun frikadellerne ca. 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middelvarme og steg dem ca. 3 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Myntefrikadeller med melonsalat

Tip

Farsen kan krydres med ½ tsk stødt kanel og 1 lille fed presset hvidløg. Mynte kan erstattes af basilikum eller persille. Opskriften er udarbejdet af Bente Nissen Lundsgaard

Opskriften er udviklet af