Muslingegryde
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Varm olien op i en stor gryde og steg løg og hvidløg blanke, det tager ca. 3 minutter. 
  • 2 Tilsæt gulerødder og porrer og steg videre i 4-5 minutter. 
  • 3 Tilføj persille og vend rundt. Kom hakkede tomater og puré i gryden og kog det ind uden låg, i ca. 10 minutter. 
  • 4 Hæld nu fond, hvidvin, vand og muslinger i. Kog 5-7 minutter indtil muslingerne begynder at åbne sig. Kassér de muslinger, som ikke har åbnet sig. 
  • 5 Tilsæt herefter torskeloins, krydderier, salt og peber og kog det hele på middelvarme i 5-10 minutter. 
  • 6 Drys med persille og server med et godt brød til.
  • {{recipeDoneText}} Muslingegryde

Opskriften er udviklet af