Muffins med bær og muffins med chokolade

Sådan gør du

  • 1 Chokolademuffins:
  • 2 Varm ovnen op til 180 grader.
  • 3 Smelt 200 g chokolade og smør sammen i et vandbad.
  • 4 Afkøl det lidt.
  • 5 Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
  • 6 Pisk æg, sukker, vaniljekorn og kaffe til en luftig æggesnaps med en håndmikser i en anden skål.
  • 7 Bland chokolade- og melblandingen i.
  • 8 Vend 60 g hakket chokolade og valnødder i.
  • 9 Blandingen vil være mere fast end til almindelige muffins.
  • 10 Fordel dejen i smurte muffinforme og glat den ud (kom lidt vand på fingrene).
  • 11 Bag dem 15 min.
  • 12 Pas på, de ikke får for meget, de skal være fugtige indvendig.
  • 13 Afkøl i 10 min. og vend kagerne ud på en bagerist.
  • 14 Pynt: Brug friske bær til pynt
  • 15 Muffins med bær:
  • 16 Bland mel, bagepulver og sukker sammen, og tilsæt så æg, mælk og fromage frais, og bland det hele godt sammen.
  • 17 Tilsæt chokoladen chokoladen.
  • 18 Skyl bærrene og tilsætte disse i dejen.
  • 19 Muffins smager især godt med blåbær og / hindbær.
  • 20 Såfremt du anvender frosne bær:
  • 21 Frosne bær, som anvendes til retter, der ikke varmebehandles, skal koges.
  • 22 Så hvis du vælger at bruge frosne bær til muffins, skal bærrene derfor først have et opkog: Bring 1 dl vand i kog og tilsæt de frosne bær, som så vidt muligt skal ligge i ét lag.
  • 23 Læg låg på og bring i kog igen, og lad bærrene boble i 1-2 min.
  • 24 Tag gryden af varmen og lad bærrene køle af og dryppe af, inden de blandes i dejen.
  • {{recipeDoneText}} Muffins med bær og muffins med chokolade

Opskriften er udviklet af