Moussaka med feta og græsk salat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Hak løg og hvidløg og rist det i lidt olivenolie.
  • 2 Tilsæt kødet sammen med rosmarin og steg det igennem.
  • 3 Tilsæt tomatpure og flåede tomater og smag kødsaucen til.
  • 4 Smelt smørret i en gryde og pisk melet i.
  • 5 Tilsæt mælken lidt efter lidt under piskning til saucen er jævn.
  • 6 Smag til med salt og peber.
  • 7 Skær auberginerne i skiver og steg dem på begge sider på en pande.
  • 8 Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  • 9 Læg et lag kartofler og aubergine i bunden af et ildfast fad, ovenpå kødblandingen og så igen et lag af kartofler og aubergine.
  • 10 Slut af med bechamelsaucen, drys feta og revet ost over.
  • 11 Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 45 min.
  • 12 Skær tomaterne i både, skyl salaten og riv den i mindre stykker.
  • 13 Skær rødløget i tynde skiver.
  • 14 Bland tomat, salat, løg og feta i en skål.
  • 15 Dryp balsamico og olivenolie over salaten.Server groft brød til.
  • Så er det spisetid! Moussaka med feta og græsk salat

Opskriften er udviklet af