Morten Heibergs påskekage

Dessertkokken Morten Heiberg har bagt små, fine kager med marcipan og nougat. Vi kalder den påskekagen - men den kan sagtens spises både før og efter.

Sådan gør du

  • 1 Skær marcipanen ud i små stykker og kom i en skål. Tilsæt flormelis og vaniljekorn og bland sammen. 
  • 2 Tilsæt – lidt efter lidt – æggehviderne (gøres bedst på røremaskine).
  • 3 Tilsæt mel og derefter det varme, smeltede smør. 
  • 4 Lad dejen hvile 1 time på køl. Sæt ovnen på 220 grader. 
  • 5 Pensl 12 små bageforme med smeltet smør. Gummiforme eller metal. Kom dejen i.
  • 6 Bag kagerne ved 220 grader i ca. 12-15 minutter. Tag ud og afkøl på en rist. 
  • 7 Rul nougat i små kugler og sæt på kagerne. Drys flormelis over og server.
  • {{recipeDoneText}} Morten Heibergs påskekage

Opskriften er udviklet af