Prøv en anderledes toast til morgenmad. Spinat, ost og æg – så er dagen startet godt! Opskriften er til to børn og to voksne.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • 2 Læg bagepapir på en bageplade
  • 3 Kom spinaten i en gryde med en smule vand i bunden
  • 4 Tænd for blusset, og lad spinaten tø op ved svag varme
  • 5 Krydr spinaten med lidt fintrevet muskatnød og saft af en lime. Smag til med salt og peber
  • 6 Læg fuldkornstoastbrød på en brødrister og rist dem på begge sider
  • 7 Hæld vand i en gryde og bring vandet i kog
  • 8 Kog æggene i cirka fem minutter
  • 9 Læg brødene på bagepladen, derpå spinat og til sidst ost
  • 10 Sæt brødene i ovnen og bag i cirka fem minutter til osten er smeltet og lidt gylden
  • 11 Pil imens æggene
  • 12 Tag brødene ud af ovnen
  • 13 Læg et halvt blødkogt æg på hver morgentoast
  • 14 Giv hvert barn 1 ½ morgentoast og hver voksen 2 morgentoasts
  • 15 Drik et glas mælk til
  • {{recipeDoneText}} Morgentoast med æg

Opskriften er udviklet af