Sådan gør du

  • 1 Kom kødet i en skål og tilsæt salt. Rør det godt.
  • 2 Pil løget og hak det fint.
  • 3 Rør løg og peber i kødet.
  • 4 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 5 Del kødet i to lige store portioner.
  • 6 Form kødet til to flade bøffer.
  • 7 Kom smøret på en pande.
  • 8 Smelt smøret ved god varme.
  • 9 Det skal bruse af og blive lysebrunt.
  • 10 Brun bøfferne 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg 3-4 minutter på hver side.
  • 12 Varm de flækkede burgerboller i ovnen i ca. 5 minutter.
  • 13 Sådan laves monsterburgeren: Læg bøfferne på den ene halvdel af bollerne.
  • 14 Smør sennep på hver bøf og læg over-bollen på.
  • 15 Rens og skyld champignonerne.
  • 16 Skær toppen af, så den ligner et øje.
  • 17 Skræl gulerødderne. Skær den ene i tynde stave.
  • 18 Skær hakker i 2 af stavene, så den ligner monstertænder.
  • 19 Riv resten af gulerødderne.
  • 20 Hæld lidt tomatketchup ved siden af tænderne.
  • 21 Lav hår af revet gulerod og lucerne-spirer.
  • {{recipeDoneText}} Monsterburger

Opskriften er udviklet af