Mørbradspid marineret i ingefær og sesamfrø med sommerløg, gulerødder og peberfrugter i gurkemeje

Sådan gør du

  • 1 Læg grillspid af træ i vand i nogle timer - så de ikke brænder på grillen.Fjern sølvsenen på svinemørbradene, hvis de ikke er fjernet.
  • 2 Skær kødet i tern på ca. 2x2x2 cm.
  • 3 Bland 1 spsk revet ingefær, olie, sesamfrø, sesamolie og ½ tsk fint salt og vend kødet heri.
  • 4 Stil det i køleskab ½-6 timer.
  • 5 Sæt kødet på spiddene og grill dem 2 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt.
  • 6 Hak basilikum groft og kom det over kødet ved servering.ognbsp; Sommerløg, gulerødder og peberfrugter i gurkemeje:
  • 7 Kom bouillon, peberkorn, gurkemeje, sukker og løg skåret i kvarte i en gryde og bring det i kog.
  • 8 Tilsæt gulerødder i 2 cm store stykker og kog et par minutter.
  • 9 Tilsæt peberfrugterne i store tern på ca. 2x2 cm og kog et par minutter til de bliver bløde.
  • 10 Hæld det i en skål.
  • 11 Kan serveres som en suppe eller dryppe af i en si før servering. Brødet: dryp lidt olie på brødet og gnid med citronskal - evt. revet.
  • 12 Grill brødet og server straks.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradspid marineret i ingefær og sesamfrø med sommerløg, gulerødder og peberfrugter i gurkemeje

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier