Mørbradmedaljoner med cesar salat og yukaridressing

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Skær mørbraden i 1½ cm tykke skiver.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr kødet med salt og peber.
  • 5 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 6 Brun hurtigt kødet på begge sider.
  • 7 Skru ned til middel varme og steg kødet ca. 1½ minut på hver side.
  • 8 Rør dressing af mayonnaise smagt til med citronskal, citronsaft, sennep, yukari salt og peber.
  • 9 Pluk salaten, drys med revet parmesan og kom dressingen over.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradmedaljoner med cesar salat og yukaridressing

Tip

Yukari er en blanding af japansk basilikum, salt, sukker og krydderier også kaldet basilikumpulver. Det kan købes i asiatiske specialforretninger, som evt. sender varer over hele landet.

Opskriften er udviklet af