Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kog risene.
  • 2 Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden.
  • 3 Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver.
  • 4 Dup dem tørre og krydr med salt og peber.
  • 5 Skær baconen i strimler på tværs og løgene i skiver eller terninger.
  • 6 Svits bacon og løg i en gryde.
  • 7 Tag det op og brun mørbradskiverne 1 minut på hver side ved god varme.
  • 8 Tilsæt 1 dl vand.
  • 9 Kom løg og bacon tilbage i gryden.
  • 10 Tilsæt champignon i skiver og flåede tomater med væde.
  • 11 Lad det koge ved svag varme ca. 15 minutter under låg
  • 12 Tilsæt cocktailpølserne, når der er 5 minutter tilbage.
  • 13 Jævn evt. skyen og smag til med salt og peber.ognbsp;.
  • 14 Agurkesalat kan laves af 1 agurk, 1 dl eddike og 1 dl sukker.
  • 15 Skær agurken i tynde skiver.
  • 16 Bland ingredienserne til marinaden og smag til med salt og peber.
  • 17 Hæld marinaden over agurkeskiverne og lad salaten trække 1-2 timer.
  • Så er det spisetid! Mørbradgryde

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier