Mørbradbøffer med rødkålssalat

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Skær mørbraden ud i 3 cm tykke skiver.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr bøfferne med salt og peber.
  • 5 Lad smørret blive gyldent ved god varme.
  • 6 Brun bøfferne 1 minut på hver side.
  • 7 Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side.
  • 8 Skær evt. bøfferne igennem ved serveringen.
  • 9 Steg baconternene sprøde på panden.
  • 10 Læg dem på køkkenrulle.
  • 11 Rist valnødderne på en tør pande.
  • 12 Snit rødkålen meget fint.
  • 13 Hak løget fint.
  • 14 Læg smørret på en kold pande.
  • 15 Smelt det ved kraftig varme.
  • 16 Skru ned til jævn varme, til smørret bliver gyldenbrunt og dufter.
  • 17 Vend det hele sammen og smag
  • 18 til med citronsaft, salt og peber.
  • 19 Pynt med persille.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer med rødkålssalat

Opskriften er udviklet af