Mørbradbøffer med chili-appelsinsauce og couscous

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Skær mørbraden ud i 3 cm tykke skiver - ca. 8 skiver.
  • 3 Dup bøfferne tørre med køkkenrulle. Krydr bøfferne med salt og peber.
  • 4 Varm olien på en pande ved god varme. Brun bøfferne 1 minut på hver side.
  • 5 Skru ned til middel varme og steg bøfferne ca. 3 minutter på hver side til de er svagt rosa.Skær evt. porrerne igennem på langs og damp dem møre i letsaltet vand. Hæld 4 dl kogende vand over couscousen.
  • 6 Dæk med stanniol eller låg. Lad det stå ca. 5 minutter.
  • 7 Vend couscousen med en gaffel et par gange. Riv skallen på appelsinen evt. med et juliennejern. Brug skallen som pynt.
  • 8 Pres saften af appelsinen.
  • 9 Bland chilisaucen med 4 spsk appelsinsaft og varm saucen evt. i mikrobølgeovn.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer med chili-appelsinsauce og couscous

Opskriften er udviklet af