Mørbradbøffer med champignon a la creme

Sådan gør du

  • 1 Mørbraden skæres ud i 6-8 bøffer.
  • 2 Mørbradbøfferne brunes på begge sider i rapsolie ved god varme, krydres med timian, salt og peber.
  • 3 De steges færdige ved middel varme i ca. 8 min. på hver side til de er saftige og gennemstegte.
  • 4 Bacontern ristes på en pande med lidt rapsolie til de er gyldne og sprøde.
  • 5 Tag baconen af panden og steg champignonerne i fedtstoffet i ca. 5 min.
  • 6 Tilsæt porre og rist yderligere i 2 min.
  • 7 Hæld piskefløde på panden og kog ind til en cremet konsistens.
  • 8 Krydr med dijonsennep, ristet bacon, persille, salt og peber.
  • 9 Champignon a la creme serveres med kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer med champignon a la creme

Tip

Retten er nem og velegnet til julefrokostbordet. Ønsker du en mindre fed ret, kan fløden undlades. Rist blot bacon, champignon og porrer som nævnt ovenfor og krydr med persille, salt og peber.

Opskriften er udviklet af