Mørbradbøffer i kryddersauce

Sådan gør du

  • 1 Bland de friske, hakkede krydderurter og esdragon med salt og peber.
  • 2 Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet.
  • 3 Skær mørbraden i ca. 3 cm tykke skiver, læg dem på snitfladen og pres dem lidt flade med hånden.
  • 4 Vend bøfferne i krydderurteblandingen og tryk dem så urterne bliver siddende.
  • 5 Brun hurtigt bøfferne på begge sider på en pande i smørret ved god varme.
  • 6 Læg dem på en tallerken.
  • 7 Kom bouillon og flødeost på panden og pisk saucen godt sammen.
  • 8 Læg bøfferne tilbage i saucen, og lad dem simre 6 minutter under låg.
  • 9 Jævn evt. med lidt saucejævner.
  • 10 Servér bøfferne i saucen.
  • 11 Kog pastaen.
  • 12 Skær squash i korte stave og snit forårsløgene i 2 cm skrå stykker med mest muligt grønt ved.
  • 13 Svits dem hurtigt i smørret på en dyb pande.
  • 14 Kom flødeost og 1 dl vand ved og drys med hakket esdragon.
  • 15 Smag til med salt og peber.
  • 16 Vend det hurtigt sammen og servér, mens grøntsagerne stadig er sprøde.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer i kryddersauce

Opskriften er udviklet af