Mørbradbøffer i gorgonzolasauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær mørbraden på skrå i 4-5 skiver, 3 cm tykke.
  • 2 Læg bøfferne på snitfladen og pres dem lidt flade med hånden.
  • 3 Dup bøfferne tørre med køkkenrulle.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Lad smør og olie blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 6 Brun bøfferne 1 minut på hver side.
  • 7 Skru ned til middel varme og steg bøfferne færdige 3-4 minutter på hver side til de er netop gennemstegte.
  • 8 Hold dem varme.Skær peberfrugt og løg i små tern.
  • 9 Svits dem i smør i en gryde.
  • 10 Tilsæt gorgonzola i mindre stykker og lad den smelte under omrøring.
  • 11 Hæld fløden i og lad saucen koge nogle minutter.
  • 12 Smag til med basilikum, salt og peber.
  • 13 Pisk saucen godt igennem.
  • 14 Server mørbradbøfferne i saucen.ognbsp; Skær squash i 1 cm tykke skiver på skrå.
  • 15 Del evt. tykke forårsløg på langs.
  • 16 Hak hvidløget.
  • 17 Damp grøntsagerne i smør og ½ dl vand i en dyb pande 3-4 minutter.
  • 18 Smag til med salt.
  • 19 Drys ved servering med hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer i gorgonzolasauce

Opskriften er udviklet af